Seven years of magic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Kaikki roolipeliä koskevat säännöt ja tiedot löydät Kotisivuiltamme!
 
PääsivuLatest imagesHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 OH! Love of my life - killer to my soul //K-18

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptySu Tammi 20, 2013 8:11 pm

Abs marssi vuotavaan noidankattilaan räikeänä väriläiskänä - kuten aina. Pinkki purukumin värinen peruukki polkka kampauksella sai hänet näyttämään nuoremmalta ja korosti kauniisti harmaita silmiä. Sitten tämä lempeä väriyhdistelmä vaihtuikin. Naisen päällä oli musta toppi, röyhelöinen minimekko, jossa oli kirkkaan pinkkiä ja kohta, missä kaksi vaatetta yhdistyi oli vyötetty niittivyöllä. Sukkahousut oli myös revitty ja korkeapohjaiset maiharit antoivat lopullisen silauksen tälle partiotytön perikuvalle. Ei siis ollut ihme miksi noidat ja velhot kääntyivät katsomaan kun Abs käveli sisään. Tähän noita reagoi tyynesti: "Hola bitches!". Pahestunut tuhahdus kulki salin läpi, mutta Abs ei välittänyt nähdessään tutut kasvot eräässä pöydässä.

Itsevarmasti nuori noita kipitti miehen luokse ja halasi takaapäin. "Hellou Loverboy", hän hönkäisi miehen korvaan. Leo oli hänen pitkäaikainen... ystävänsä - eduilla. He tulivat toimeen mainiosti ja Abs piti aurorista. Tälle hän vuosi tietonsakin, joita hän jälleen kantoi mukanaan. Hän vain ei oikein luottanut ihmisiin helposti, joten se että hän luotti Leoniin, kertoi paljon. Hän oli luottanut jo useamman vuoden. Hän tiesi, että aurorilla olisi syitä pidättää hänetkin, mutta toisaalta Abs ei ikinä vahingoittanut ketään muuten kuin rahallisesti, joten Leo oli kai katsonut asiaa läpi sormiensa. Abs ei ollut varma tiesikö mies että hän oli todella kiireinen varas.
"Minä toivoinkin löytäväni sinut jostain huurteisen äärellä", noita totesi ja istuutui viereiselle tuolille välittämättä siitä oliko velholla seuraa. Hänet voisi aina esitellä uusille ihmisille.

//Ja MVn vastaukseen tulee päivämäärä.//


Viimeinen muokkaaja, Abs Walker pvm La Toukokuu 04, 2013 7:57 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptySu Tammi 20, 2013 8:57 pm

// Päivämäärä siis perjantai 15.4.1994 //

Leon oli päättänyt vetää perusperjantaikänninsä, muttei ollut saanut houkuteltua ketään kaverikseen. Harvemmin se toisaalta häntä estikään, mutta seura olisi ollut aina piristävää. Nyt hän saattoi vain salakuunnella tylsistyneenä Vuotavan Noidankattilan perusjuoppojen jorinoita, jotka pysyivät samoina joka viikko ja sivusivat näiden mitäänsanomatonta elämää tavalla tai toisella.
Aina siihen pisteeseen saakka, kunnes ovi seuraavan kerran avautui. Leon ei siihen enää huomiota kiinnittänyt vaan uppoutui syvemmälle tuoppiinsa ja pohdiskeli, kuinka kestäisi tätä hiljaa istumista. Hän oli tottunut pälättämään ummet ja lammet sen sijaan, että istuisi j kuuntelisi muiden hölinöitä.

Yllättäen Leon tunsi kädet ympärillään ja tutun äänen, joka sai velhon virnistämään ilkikurisesti. Näemmä ilta ei jatkuisikaan samoissa, pitkäveteisissä tunnelmissa. Itse asiassa ilta saattaisi kääntyä hyvinkin mielenkiintoiseksi.
Leon oli usein tarkka velhomaailman lakien noudattamisesta ihan vain sillä, että sai siten itselleen lisää töitä, lisää piristäviä keikkoja tylsien, sisällä vietettyjen työpäivien sijaan, mutta yhden henkilön tekoset hän katsoi läpi sormiensa.
Abs oli jostain syystä muodostunut poikkeukseksi, kenties heidän välisellä seksisuhteellaan oli jotain tekemistä asian kanssa. Toisaalta Leonin keho oli tainnut jo tottua siihen, ettei seksiä turhan usein herunut, mutta silloin kun hän sitä kaipasi, Abs oli valmis häntä auttamaan.
Leon oli aina kuvitellut olevansa sataprosenttinen homoseksuaali, pesunkestävä hinttari, mutta Abs oli todistanut, että hänestä löytyi hieman heteromaisia piirteitäkin. Se ei estänyt häntä etsimästä itselleen miestä aina kun tilaisuus vain ilmeni, mutta naisen keho oli mukavaa vaihtelua.

Leon virnisteli yhä typeränä toisen istuutuessa hänen viereensä, mutta pyyhki virneen kasvoiltaan kääntäessään katseensa noitaan.
"Ja minkälaista keikkaa tällä kertaa?"
Toisesta ei koskaan tiennyt tahtoiko tämä ruumiillisia iloja vai oliko tällä hänelle tietoja joidenkin etsintäkuulutettujen olinpaikoista tai tahtoiko tämä saattaa jonkun aivan uuden henkilön hankaluuksiin Ministeriön kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptySu Tammi 20, 2013 9:10 pm

Leonin ilme kertoi jo noin tuhat asiaa Absille kun nainen istuutui siihen miestä vastapäätä. Noita varasti hörpyn toisen juomasta ja lipaisi huuliaan.
"Mm... Aina niin kärsimätön, etkö sinä vieläkään ole oppinut, että minä haluan leikkiä?" Abs kysyi naurahtaen ja sipaisi peruukkiaan. Hän tiesi hyvin että Leo oli lähes ainoastaan miehiinpäin. Se ei haitannut noitaa laisinkaan. Hän oli joskus jopa jättänyt itsensä ilman löydettyään baarista Leolle miehen. Silloin kun he kuitenkin päätyivät yhteen, kokemus oli vähintään miellyttävä.
"Minä käyn tilaamassa itselleni. Odota siinä", Abs sanoi ja nousi takaisin seisomaan mutta kumartui suukottamaan Leonia nopeasti. "Minulla oli lähes ikävä", noita totesi ennen kuin kipitti kohti omaa nirvanaansa kaivellen samalla kolikoitaan esiin.

"Mm... Se tavallinen Tom", noita tilasi kyttyräselkäiseltä mieheltä. Hän nojasi tiskiin hymyillen herttaisesti ja pompotellen rintaliiveistä ilmaantuneita kolikoita kädessään. Ne olivat yhä lämpimät ihon kosketuksesta kun hän ojensi ne velholle saaden itselleen kolpakon tummaa olutta. Tämän jälkeen Abs kiepahti takaisin Leonin suuntaan. Istuuduttuaan turvallisesti alas noita huokaisi. "No niin, nyt minä voin sanoa, että tämä on niin viihdettä kuin töitäkin", Abs päästi Leonin tuskastaan hymyillen kujeilevasti. "Puhutaan sinun luonasi lisää", nainen totesi ja hipaisi Leonin kättä nauraen. Velho tasan tarkkaan tiesi, miten verovainen Abs oli nimiensä kanssa. Hän ei aina edes nähnyt Leon naamaa kertoakseen kenet kannatti tutkia. Joskus hän oli jopa kirjoittanut miehen kylpyhuonen peiliin nimen ja omat nimikirjaimensa. Hän ei vain halunnut kenenkään tietävän keneen Abs todellisuudessa luotti.

"Joten... onko sinun elämässäsi ketään erityistä sen parisi lisäksi. Siis puhun Gabrielista", Abs kysäisi ja hymyili herttaisesti. Hän oli satavarma, että Leonin ystävä vielä joskus pääsisi ulos kaapistaan kunnolla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptySu Tammi 20, 2013 9:33 pm

"Ei sitä koskaan tiiä jos vaikka muuttasit toimintatapojas", Leon hymähti, vaikkei tiennyt ketä koetti huijata niin sanomalla. Absin todellinen luonne tuskin koskaan muuttuisi eikä hän niin toivonutkaan käyvän, hän nautti toisesta juuri tuollaiselta, niin kliseiseltä kuin se kuulostikin.
Abs ei suostunut kertomaan mistä oli kyse vaan ilmoitti lähtevänsä tiskille ja Leon huokaisi, tarttuen omaan juomaansa, johon nainen oli ehtinyt jo kajota. Tämän nopea tokaisu sai Leonin kulman kohoamaan, muttei mies voinut olla kommentoimatta sukkelasti;
"Myönnä pois, nainen, sä et kestä elää ilman mua."

Leon uppoutui juomaansa, joskin vilkuili huomaamattaankin Absin tiskin edessä keinuvaa takapuolta aina silloin tällöin. Hän koetti kovasti olla homoseksuaali ja juuri silloin hänen kohdalleen osui tuollainen noita!
Velho odotti toisen takaisin pöytään ja odotteli kuulevansa lisää. Informaation määrä jäi valitettavan vähäiseksi, mutta sekin riitti kertomaan hänelle jotakin.
"Miten mä jotenki arvasin", Leon ei voinut olla vastaamatta kujeillen, vaikka oli itsekin jo kaivannut toisen seuraa makuuhuoneeseensa.

Se kuitenkin sai odottaa, ei viatonta tuopillista voinut tähän vain yksin jättää!
Abs aloitti aiheesta, joka sai Leonin huokaisemaan. Hän pudisteli päätään ja silmäisi toista hieman syyttävästi aiheen valinnasta, mutta vastasi pian;
"Ei, äläkä kuvittele Gabesta mitään, sen kans ens rupeis."
Lähinnä siksi, ettei hän voinut kuvitella tekevänsä tämän kanssa mitään sellaista, he olivat vain ystäviä... Ja Gabriel kaiken lisäksi oli hetero, joten väliäkö tuolla.
Odottiko Abs hänen todella sitoutuvan nopeasti, kun hänellä ei ollut kertaakaan ollut varsinaista parisuhdetta niillä säännöillä, joihin parisuhde yleensä perustui.
"Etkä säkään näemmä oo mua parempaa panoa vielä löytäny", Leonin oli pakko päästä naljailemaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptySu Tammi 20, 2013 9:42 pm

Abs nauroi Leonin toteamukselle, miten hän riutuisi jos mies ei olisi maailmassa. No, kai se totta oli joltain kohdin. Vilkaistessaan velhon suuntaan tiskillä miehen silmät lepäsivät juuri silloin Absin pepulla, jonka nainen avuliaasti asetteli tämän jälkeen lähes näytille saaden muutaman velhon vilkaisemaan housujaan varovaisesti. Nainen palasi pöytään myös noudattaen keinuvien lanteiden periaatetta.

Leon ei yllättynyt kun Abs kertoi näkemisen olevan niin nautintoa kuin töitäkin. "Honey, koska mä olisin tehnyt puhtaasti vain toista tai no... Töistä mä en pidä", noita totesi hymyillen. Hän ei halunnut tehdä mitään toimistotyötä. Hänet oli luotu pääsemään sisään ja ulos paikoista, joihin se oli mahdotonta ennen häntä.

Absin kysellessä Gabrielista Leon naama kertoi jo, että mitään jännittävää ei ollut tapahtunut.
"Voih... No... Sinäkin kyllä sanoit silloin, ettet välitä naisista. Kuinkas kävikään. Hetki ja olit jo reisilläni. Ei parhaita suorituksiasi täytyy kyllä sanoa", Abs totesi ja virnisti hurmaavasti. Mitä hänen panoihinsa tuli...
"Voi mä olen uskollinen sulle - ainakin välillä", hän nautoi ja havaitsi miten läheisen pöydän vanhat akat jo supisivat kiihtyneen oloisina.
"Give mama some sugar", Abs sanoi sen huomattuaan ja istuutui Leonin syliin. Jos akat halusivat paheksua, voisi heille antaa samalla kunnolla jotain helistävää. Lisäksi siinä oli jotain äärettömän sytyttävää! Abs hymyili Leonille leveästi ennen kuin nojautui lähemmäs.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyKe Tammi 23, 2013 2:16 pm

Abs ei ainakaan ollut muuttunut. Leon ei kuitenkaan ollut varma siitä, oliko se hyvä vai huono seikka. Kieltämättä hyvä, mutta tiedä sitten kaivoiko hän omaa hautaansa viettäessään aikaansa toisen kanssa.
Toisaalta, mitä jännittävää hänelle ilman toisen seuraa olisi edes tapahtunut? He näkivät kuitenkin niin harvoin eikä kummallakaan ollut ketään kiikarissaan, joten kukas heitä olisi tuomitsemaan ryhtynyt?

Leon tuhahti Absin epäillessä joko hänen sanojaan Gabrielista tai hänen seksuaalista suuntautumistaan.
"Älä tätä nyt kokonaan mun syyksi laita, itse oot osasyyllinen!" mies koetti epätoivoisesti kääntää osan syystä myös noidan niskoille. Tämän kanssa kinastelu ei ollut läheskään niin helppoa kuin Gabrielin kanssa.
Eikä Leon tiennyt pitikö siitäkään. Helvetti. Toinen oli kai joku yksi miljoonasta, joka sai hänet hämilleen eikä hän tiennyt enää mistään mitään, ei edes omista mielipiteistään. Se ei tarkoittanut, että hän olisi kokenut rakastavansa toista siten, että olisi valmis parisuhteeseen tämän kanssa - kaiken kukkuraksi, heidän välillään sitoutuminen ei koskaan tulisi toimimaan.
"Ainakin välillä?" Leonin oli pakko kysyä pienesti virnistäen, kunnes muuan mielikuvat valtasivat tajuntansa, "Älä kerro enempää!"
Ajatuskin toisesta intiimeissä puuhissa jonkun toisen miehen kanssa... Sen jälkeen hänelle olisi tuottanut selviä vaikeuksia siirtyä toisen kanssa mihinkään keskustelua syvempään.

Leonin silmät olivat pudota päästä kun Abs nousi hänen syliinsä. Velho ei kyennyt estämään päätään kääntymästä suuntaan, josta supina vaimeana kantautui. Nopeasti katseensa kuitenkin kääntyi hänelle sopivamman ikäiseen noitaan. Leon toivoi koko sydämestään, ettei yksikään Ministeriön työntekijä ollut tällä hetkellä hukuttamassa surujaan Vuotavan Noidankattilan oluttuoppeihin. Hän saisi kuulla tästä koko loppuikänsä.
"Sekopää", Leon ehti hengähtää ennen kuin tiedosti itsekin vievänsä kasvojaan lähemmäs naisen kasvoja ja huultensa koskettavan toisia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyKe Tammi 23, 2013 6:09 pm

Kuullessaan olevansa osasyyllinen Leonin muutokseen umpi homosta hieman naisiin kiinnostuneeksi oli selvästi kohteliaisuus. "Jos sen noin sanot...". Abd myöntyikin kovin hankalasti. "Minä muuten otin tuon kohteliaisuutena joten jos olen väärässä... Älä oikaise minua, jooko?" noita sanoi ja räpytteli suuria silmiään. Heidän keskustelunsa vaihtui kuitenkin nopeasti taas naispuolen uskollisuuteen.
"Niin, ainakin välillä muiden miesten", Abs sanoi ja oli kertomassa lisää, kun häntä kiellettiin. Noita klanksautti hampaansa yhteen nopeasti, jottei vain kertoisi kiihottavia likaisia yksityiselämänsä yksityiskohtia.

Leonin ilme oli neljänneksi paras baaarissa - heti noitien jälkeen. Hyvä kun nuo eivät tiputtaneet neniäänkin yllätyksestä. Abs kietoi kätensä Leonin harteille nojautuen pitkään mieheen luontevan näköisesti ja kuin se ei olisi ensimäinen kerta. Eikä se ollutkaan. Noita piti siitä, miten pikkuruiselta hän vaikutti Leonin vierellä. Hän oli korkoineen kaikkineen hädintuskin Leonia leukaan.
"Sinä imartelet minua", Abs naurahti Leonille ennen kuin he lukkiutuivat huulistaan yhteen.

Abs aloitti kuin kilttityttö. Ei kieltä, ei käsien vaeltelua, ei mitään. Viatonta suukottelua ja Leonin kiduttamista. Miten hän pitikään siitä! Kyylääjien vuoksi Abs kuitenkin pisti hieman pökköä pesään ja näykkäisi Leonin huulta ja nousi hajareissaan niin, että oli miestä korkeammalla. Kädet upposivat hiuksiin ja pian rouvien posket punottivat. Abs joutui myös hieman vetäytymään haukkomaan henkeä.
"Ei kai sinulla ollut ikävä?" Abs kysyi istahtaessaan Leonin syliin. Ei hän paljon mitään painanut, joten jos mies alkaisi kitisemään tuo lähtisi yksin kotiin ja tyhjin käsin sekä täysin lastein.

Nojautuessaan notkeasti taaksepäin Abs nappasi oman oluensa ja siemaisi huikan. Hänen suudelmansa olivat taatusti maistuneet oluelta, joten Leonilla ei pitäisi olla muuta kuin hyvää sanottavaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyTo Tammi 24, 2013 8:54 am

Leon oli tietoinen Absin halusta koreilla ja näyttää oitis toisille mihin kaikkeen hänestä oli, mutta se, että tämä tahtoi pitää tällaisen esityksen kahdelle, kärttyiselle - ja kurttuiselle! - noidalle, oli jotain hyvin selittämätöntä.
Velho ei ollut kaiken kukkuraksi ehtinyt vieläkään tottua suuteluun tai siihen, että jos hänestä siltä tuntui, hänellä oli aina joku, jonka kanssa hypätä lakanoiden sekaan. Yleensä se vaati pienen vastapalveluksen, mutta Leon omaksi onnekseen nautti työstään täysin siemauksin.
Siinä missä suutelemisestakin. Jokin siinä sai hänen vatsanpohjansa kutkuttamaan ja sormenpäänsä tutisemaan.

Leon ei ymmärtänyt toisen näytöstä, muttei se tarkoittanut että hän olisi jäänyt siitä pois tai tehnyt siitä tylsän yksipuolisen. Toisaalta jo pelkkä, viaton suudelmakin sai miehen jännittymään. Huulensa taisivat olla yksi hänen herkistä kohdistaan eikä vaatinut paljoa voimaa saada hänen huulensa turpoamaan. Siitä kokemuksen kautta selkeästi tietoisena Abs päätyi näykkäisemään velhon huulta ja sai tämän hengähtämään suudelmaan ja kietomaan kätensä noidan vyötärön ympärille. Leon painoi toisen lämpimän kehon omaansa vasten.
Kenties oli hyväkin, että toinen oli niin paljon häntä lyhyempi, koska muutoin tämä ei olisi enää yltänyt jatkamaan suudelmaa.

Leon tunsi kädet hiuksissaan vain hetkiä ennen suudelman päättymistä ja kehonsa värähti toista vasten. Toinen herkkä kohta, löydetty!
Häntä toisen paino ei haitannut, hän oli kestänyt sen verta kipua kuolonsyöjien kanssa telmiessään, että olisi kestänyt norsunkin! Josta toinen kuitenkin oli kaukana.
"Ei tietenkään", Leon vastasi automaattisesti ja nopeasti, loksauttaen suunsa kiinni yhtä pikaisesti, kunnes hetken päästä kuitenkin jatkoi vaimealla äänellä, "...Ehkä vähä..."
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyTo Tammi 24, 2013 2:07 pm

Abs piti suhdettaan Leoniin kerrassaan täydellisenä. Mies auttoi häntä hankkiutumaan eroon niljakkeista, jotka eivät ansainneet asemaansa. Toisaalta hän ei aina kertonut kaikista, joiden tiesi tekevän laittomasti. Heidän fyysinen suhteensakin oli loistava myös, joten Absilla ei ollut mitään valittamista.

Näytös noita-akoille oli osittain myös Absille hyvä tekosyy päästä suutelemaan velhoa. Toisaalta hän myös piti siitä, miten sai naiset punastumaan ja kiusaantumaan. Oppisivat olemaan kuuntelematta ehkä nyt! Pää syy oli kuitenkin se, että hän piti suutelusta. Kuten myös siitä miten pienillä teoilla sai velhon tiukentamaan otettaan. Loppusilauksena Abs hyväili velhonsa hiuksia saaden tuo tuntuvasti sävähtämään

Istuessaan lopulta Leonin sylissä oluensa kanssa, Becca ajatteli olevansa suhteellisen onnellinen. "Minulla oli", Abs totesi ikäväänsä hymyillen sitten nätisti. Hän todellakin näki Leonia liian harvoin, mutta siinä osittain oli asian jännitys. Kun he eivät aina nähneet toisiaan heidän välillään oli yhä mysteerejä. Toisaalta, kukaan ei tuntenut Absia. Jos hänen kansioitaan katsotaisiin nykyään, joku huomaisi niistä puuttuvan paljon tietoa. Abs oli itse käynyt sensuroimassa tietojaan ja lahjonut erään velhon tekemään myös niin ministeriössä.

Abs joi oluttaan nopeammin kuin aiemin ja nojaili pienesti Leoniin. Hetki sitten, kun he istuivat erillään he olivat näyttäneet suhteellisen viattomilta. Nyt kenellekään ei tainnut olla epäselvää, että pelkästä ystävyydestä ei kaksikon välillä ollut kyse.
"Asutko muuten yhä samassa kämpässä?" Abs kysyi näennäisen viattomasti. Hän ei ollut ikinä vienyt Leonia kotiinsa. Hän ei yleensä päästänyt ketään sinne. Osittain siksi, että siellä oli myös melkoisesti omaisuuden siirrosta (edellisen omistajan tietämättä) tuotua tavaraa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyTo Tammi 24, 2013 7:58 pm

Leon virnisti pienesti, mutta koetti kovasti peittää sen hiustensa taakse. Absista ei välistä tiennyt kuinka tosissaan tämä oli sanojensa suhteen - ja tällä oli tapana pilailla hänen kustannuksellaan -, mutta jokin sai Leonin uskomaan, että noita puhui tällä kertaa totisinta totta.
Siitä syystä hänkin onnistui rohkaisemaan itseään ja vastaamaan uudemman kerran samaiseen kysymykseen; "Mullaki..."
Leon ei ollut uskonut ikävöivänsä Absiä, lähinnä koska heillä oli meneillään seksisuhde, mutta toisaalta he olivat siitä huolimatta ystäviä keskenään. Hän oli kuvitellut tuollaisen ystävyyssuhteen mahdottomaksi - ja todistanut olleensa väärässä.

Leonin oluenloppu oli jäänyt Absin selän taakse, muttei se toisaalta häntä haitannut, hän oli ehtinyt siemailla jo muutaman ennen toisen tuloa ja hänellä oli tuliviskiä ja halpaa viiniä asunnollaan, jonne he arvatenkin pian suuntaisivat.
"Mihinkä mä sieltä muuttasin?" Leon kysyi, tai pikemminkin totesi, vaikka oli viime vuosina muutellut useasti kuolonsyöjien saatua selville hänen asuntonsa sijainnin. Jokaisesta hyökkäyksestä hän oli ihme ja kyllä selvinnyt hengissä, välistä nipin napin, mutta yhä hän oli täällä todistamassa olevansa aurorin virkansa arvoinen.
"Ja mä en arvatenkaa vieläkään pääse näkeen sun asuntoa?" velho hymähti, mutta hymyili kuitenkin sanojensa päätteeksi. Abs piilotteli asuntoaan häneltä, mutta kenties tämän 'ammatinvalintakin' riitti jo selittämään sen.
Hänen asuntonsa puolestaan oli sotkuinen, mutta makuuhuone oli, yllättävää kyllä, asuttavassa kunnossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyPe Tammi 25, 2013 2:57 pm

Leon asui siis yhä sotkuisessa asunnossaan, josta Abs ei olisi löytänyt mitään, joten hän ei olisi voinut viedäkään mitään! "Ei sitä koskaan tiedä mitä sinä keksit", Abs totesikin hymyillen, vaikka hän oli heistä kahdesta paljon arvaamattomampi! Absin pään liikkeistä ei kannattanut edes lyödä vetoa. Sillä hetkellä hän kuitenkin pohti jopa miehen tuomista kotiinsa. "Jos pidät laki silmän kiinni, niin ehkä sitten", Abs vastasi hymyillen. Hän ei voisi viedä velhoa sinne muuten, sillä hän säilytti siellä suurimman osan tavaroistaan siellä. Tietenkin hänellä oli varastoja ympäri lontoota, mutta kalleimmat hän mieluummin piti lähellään.

Noita kulautti loput oluestaan alas kurkustaan ja laski tuopin pöydälle.
"Ajattelitko viihtyä täällä vielä kauan?" Abs kysyi hymyillen ja silitteli Leonin rintaa paidan läpi ja välillä kuljetti kätensä miehen hiuksiin saakka. Hän voisi lähteä nyt heti. Häntä ei enää kiinnostunut lähteä iskunkiertokujalle, josta hänen oli pitänyt viedä muutama ostos, mutta hänellä ei ollut mitään hätää niiden kanssa. Tilaajat eivät edes tienneet, että hän oli tulossa ja tavarat olivat eräässä vajassa turvassa. Kukaan ei haluaisi koskea niihin, sillä Abs oli lumonnut ne suhteellisen luotaan hylkiviksi.

//Tuli vähä lyhyt Very Happy //
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyLa Helmi 09, 2013 5:18 pm

Leon naurahti virnistäen.
"Sä et selvästikään tunne mua", hän ei voinut olla naljailematta, vaikka toinen tunsikin hänen vartalonsa, mutta mielensä taisi yhä olla tälle osittainen mysteeri, siinä missä Abs oli hänelle yhä kiehtova mysteeri mieltään ja vartaloaan myöten.
"Mun lakisilmä on aina kiinni ellei sulla oo jotain kuolonsyöjän retkua alastomana sänkyys sidottuna, koska kolmenkimppaan mä en rupee!"
Leon tunsi kärttyisinä heitä mulkoilevien noitien katseen itsessään, muttei siitä liiemmin välittänyt, vaikka äänenvoimakkuutensa olikin noussut äsken. Virnuillen hän tuijotti Absiä ja vei yhden sormistaan tämän rintoja verhoavan kankaan kaula-aukolle, painaen kangasta hieman alaspäin.

Leon tiedosti siinä toisen ihoa sivellessään valehdelleensa hieman. Jos toinen jostain syystä välttämättä haluaisi, hänet saisi helposti houkuteltua mukaan kolmenkimppaan, jopa pienimunaisen, likaisen kuolonsyöjän kanssa.
"Onko sulla sit kiire johonki?" velho kysyi venytellen jokaista sanaansa kuin olisi suunnitellut viipyvänsä pitkäänkin synkeässä Noidankattilassa lämpimäksi käynyttä oluttaan siemaillen.
"Mennäänkö?"
Leon ei ollut naistenmiestä nähnytkään, mutta jaksoi sentään nostaa Absin sylissään ylös, laskien tämän kuitenkin lattialle. Toisen kantaminen majatalon kynnyksen yli olisi mennyt jo liian herrasmiesmäiseksi.


Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyLa Helmi 09, 2013 7:20 pm

Abs kohotti kulmaansa saadessaan tietää, ettei välttämättä tuntenutkaan leonia niin hyvin kuin kuvitteli. Miehen sokea lakisilmä miellytti pientä noitaa.
"No... Sun onneksi viimeisin siihen sidottu pääsi pakenemaan ja se oli nainenkin. Et sä ois kahta jaksanu käsitellä", Abs totesi hymyillen ja itseasiassa kertoi lähes totuudenkin! Tosin ei hän tiennyt oliko nainen ollut kuolonsyöjä. Tuo oli vain koettanut viedä Absin suklaa murot! Abs siis oli köyttänyt tuon ja mennyt valmistelemaan "murhaa" kuten nainen oli luullut juostessaan asunnosta vikkelästi pihalle. Tuntiessaan Leonin hivuttavan kangasta rintojen päällä Abs hymyili. "Mä en kyllä aatellu esitellä mun rintaliivejäni ihan vielä..." hän totesi ja painoi Leonin sormea sen verran alas, että mies näki pitsisen alusvaatteen yläreunan muttei muuta.

Velhon kysellessä Absin kiireitä noita kallisti päätään. "Mulla on aina kiire, koska kaikki rakastaa mua niin paljon", noita vastasi hymyillen herttaisesti. Hänhän oli koko pimeän maailman pieni lemmikki! Tai no ei hänestä aina pidetty, muttei kyllä vihattukaan. Abs oli juuri alkamassa selittää Leonille miten tavattoman tärkeän noidan aikaa mies sai nyt ryövätä kun tuo sitten päätti, että he lähtisivät. Absille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin nousta seisomaan. Hän tarttui Leonin käteen ja lähti kohti takapihaa, josta he voisivat ilmiintyä. Nainen ei voinut olla vastustamatta haluaan nopeasti vilkutaa noita-akoille, jotka olivat hyvin tietoisia siitä, mihin kaksikko ryhtyisi.

Takapihalla Abs virnisti: "Pidä se lakisilmäs nyt kiinni". Sen jälkeen noita tarttui tiukasti Leoniin ja ilmiintyi omalle pihalleen, tai siksi sitä kai voisi kutsua. Hylätty varastorakennus näytti hyvin luotaanhylkivältä, mutta Absille se oli maailman paras piilopaikka. Ruostuneet kyltit väittivät paikan olevan valvottu - mitä se oikeastaan oli ja myös lohikäärmeiden syövän tunkeilijat. Se oli ollut Absin idea, mutta kaikki hänet tuntevat tiesivät, ettei aina kannattanut edes pohtia mitä hän olisi saattanut keksiä. "Home sweet home", noita totesi ja lähti raahaamaan Leonia sisälle.

Murtovarkaana Absin ovi aukesi vain naisen sauvalla ja muuttui vain läpikuljettavaksi. "Asut vain suoraan sisälle", noita kehoitti ja näytti esimerkkiä menemällä itse ensin. Sisällä oli suhteellisen mielenkiintoisen näköistä. He olivat eteisessä, jossa roikkui jos jonkinnäköistä narua, takkia, kenkiä ja kaikkea mahdollista. Abs käveli kuitenkin käytävää pitkin ohittaen olohuoneensa, jonka vitriineissä oli arvokkaita kirjoja sekä esineitä. Maagisia että jästeille arvokkaita, mutta seinillä roikkui myös suurien mestareiden tauluja sekä niiden väärennöksiä. "Eikö olekin kodikasta?" noita kysyi hymyillen vieraalaan ja katseli ympärilleen tyytyväisen näköisenä, kunnes kipitti Leonin luokse ja painui miestä vasten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyLa Helmi 09, 2013 8:42 pm

Leon oli vitsaillut, mutta Absin vastaus sai miehen hetkeksi hämmentymään. Tällä oli ollut nainen sidottuna sänkyynsä? Pitäisikö hänen ryhtyä rajoittamaan vitsejään toisen seurassa? Tai ottaa tietoonsa toisen asunnon osoite ja vierailla useammin, jos toisella sattuisi olemaan joku komistus sänkyynsä sidottuna kun hän sattuisi paikalle?
Tuntui vieläkin jotenkin väärältä antaa itselleen lupa ajatella miehistä siten, muttei hän sitä enää kyennyt itseltään kieltämäänkään. Tosin hän oli kyllä yhä osin naisiinkin päin, kai heidän yhdessä olonsakin sen jo todisti, siihen saattaisi sentään aina tukeutua.

Leon seurasi toista takapihalle ja ehti juuri virnistää toisen sanoille ennen kuin tämä tarttui kiinni häneen. Tupsahtaessaan vanhan rakennuksen pihalle, Leon oli kieltämättä yllättänyt. Tiedä sitten millaisessa rakennuksessa hän oli olettanut toisen kaikkia esineitään säilyttävän, mutta varastorakennus oli kyllä yllätys.
"No tilaa uskos ainaki olevan!" velho huudahti seuratessaan toista sisälle. Vaivaa suojauksien suhteen oli ainakin nähty, joskin lohikäärmeuhkaus ei olisi koskaan uponnut Leoniin. Ei vaikka se olisi mahdollista ollutkin ja mikäli niin olisi ollut... Hän olisi jäänyt lohikäärmeen suihin.

Leon irvisti, mutta astui kuitenkin sisälle, huomaamattaan henkeään pidätellen. Kun ei kuitenkaan hajonnut kappaleiksi, hän saattoi huokaista helpotuksesta ja suunnata katseensa ison rakennuksen...sisustukseen.
"Sullahan on täällä vaikka ja mitä!"
Tiedä sitten miksi ihmeessä tavaran määrä ja laatu oli hänelle niin suuri yllätys.
"Tiedä sitte mitä sun makuuhuoneessas on", Leon pohdiskeli virnistellen ennen kuin sai toisen kiinni itseensä. Hän otti mieluusti noidan lähelleen ja kietoi kätensä tämän ympärille, kurkistaen vaivihkaa toista lähemmäs hakeutuessaan tämän paidan sisään.
"Vai ihan pitsiset... ei kai sentään mun vuoks?" velhon oli pakko päästä naljailemaan samalla kun kätensä eksyivät leikittelemään noidan mekon helmalla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptySu Helmi 10, 2013 7:03 pm

Nauraen Leonin toteamukselle tilasta nainen astui sisälle suureen kotiinsa. Hänellä oli myös baarihuone, työhuoneita eri vaiheille sekä luonnollisesti makuuhuone. Vierashuonetta talossa ei ollut, sillä Abs harvemmin päästi ketään sisään. Leonin hän kuitenkin tunsi jo hyvin ja jopa luotti mieheen jossain määrin.

Leonin huomautus tavaramäärästä sai Absin vain hymyilemään. "Joo... Osa on tietenkin viety muualle. Mulla on aika halutut kokoelmat", nainen totesi ylpeän näköisenä. Osan hän oli vaihtanut hyviin väärennöksiin. Osa oli laajastikkin etsittyä tavaraa. Osa oli varastettu muilta varkailta. Lisäksi Abs rakasti taidetta - ei roskaa. Hänellä oli muutama Picasso ja velho mestareiden maalauksia myöskin. Niiden kuvien henkilöt hän oli loihtinut niin, etteivät ne päässeet kertomaan olinpaikkansa kenellekään. Olisi typerää jäädä sellaisesta kiinni!

"Minun makuuhuoneeni... No siellä on mukava pylvässänky. Iso... pehmeä... seksikäs sängyksi", Abs sanoi astellessaan lähemmäs ja Leonin syliin. Miehen kuitenkin kysellessä rintaliivien koristeellisuutta noita nauroi päin miehen nauraa. "Ei, ne ovat minua varten", hän totesi ovelasti hymyillen. "Ei muiden tarvitse tietää miten seksikäät alusvaatteet minulla on jotta minä tuntisin itseni seksikääksi", hän totesi ja otti Leonin kädet pois hameensa helmalta. Pitäen kädet kuitenkin omassaan Abs lähti kuljettamaan miestä makuuhuoneeseen, joka oli käytävän päässä.

Huone oli iso. Pylvässänky oli kaiken keskellä ja toisella puolella oli suuri vaatekaappi täynnä erilaisia asuja. Kenkiä naisella selvästi oli paljon. Eräästä arkusta pilkisti esiin köysiä ja toisesta taas viittojen liepeitä. Huoneessa oli myös kampauspöytä sekä haarniska. "Minä herätän tuon aina henkiin, jos joku koettaa päästä sisään", Abs sanoi virnistäen ja työnsi leonin sängylle nousten itse heti miehen ylle hajareisiin. "Oletko muuten enemmän sitoja vai sidottu?" nainen kusui kumartuessaan näykkimään Leonin kaulaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptySu Helmi 10, 2013 8:03 pm

Leon ei tunnistanut itseään käytöksestään. Jostain syystä Abs sai hänet käyttäytymään ja reagoimaan tavalla, johon harvemmat olivat tähän mennessä pystyneet. Leon ei juuri koskaan osoittanut suurta kärsivällisyyttä, mutta toisen seurassa sitä tuntui löytyvän vielä entistäkin vähemmän.
"Kiimasen koiran unelmavuode", Leon ei voinut olla naljailematta. Hän oli kyllä nähnyt kiimaisia uroskoiria, joilla oli tapana nylkyttää tyynyjä. Sellaisille eläimille toisen vuode olisi todennäköisesti vastannut palaa taivaasta.

"Ootko varma?" velho kysyi virnistäen, vaikkei voinutkaan kieltää sitä, etteikö toinen olisi ollut seksikäs. Tiedä mikä pitsisissä alusvaatteissa sitten oli niin seksikästä...
Leon mutristi huuliaan, mutta irrotti kiltisti otteensa ja seurasi noitaa tämän...Helkatin suureen makuuhuoneeseen!
Hän pysähtyi hetkeksi ovensuuhun vain tuijottamaan toisen makuuhuonetta ennen kuin tajusi astua peremmälle toisen perässä.
"Ai, luulin sitä sellaseks...pumpattavaks seksileluks...", Leon piruili jälleen, oitis tilaisuuden saadessaan ja lähestyi vuodetta, joskin hieman epäröiden toisen arkut nähtyään, koettaen kuitenkin naamioida epävarmuutensa toisen huoneen sisustuksen tarkkailemiseksi.

Leon tunsi pian patjan selkänsä alla ja seurasi toista tämän kavutessa hänen ylleen. Hetken hän vain tuijotti toista kuin ei olisi ymmärtänyt tämän kysymystä ja toisaalta... Ehkei hän ollutkaan... Tai vähintäänkin hän oli olettanut toisen laskeneen leikkiä sitomisleikkiensä suhteen.
"A-anteeks mitä!?"
Leon tuijotti ylös toisen syödessä parhaillaan hänen kaulaansa eikä tiennyt tunsiko enemmän kutkuttavaa nautintoa vai hämmentyneisyyttä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptySu Helmi 10, 2013 8:17 pm

Noitaa selvästi nauratti Leonin ajatuksen juoksu. "Kiimaisen koiran... Minä en pidä koirista. Olen enemmän kissa ihmisiä. Sinä taidat olla ainoa kiimainen rakki siinä vuoteessa", noita totesi hymyillen. Hän oli Leonin ensimäistä kertaa kumottuaan alleen, että mies ei selvästi saanut toteuttaa itseään tarpeeksi. Abs oli huomattavasti vapaampi makuuhuone asioissa. Sen myös huomassi juuri Absin alusvaatteissa - ne olivat häntä varten. "Olen", nainen vastasikin hymyillen. Hän olisi voinut Leonia kiusatakseen pistää ylleen vaikka mummokalsarit - jos omistaisi sellaiset.

Abs liikkui makuuhuoneessaan tottuneesti. Leon sen sijaan jäi tuijottamaan haarniskaa ja lohkaisi typerän vitsinsä. "Pah, minä en mitään pumpattavaa tarvitse", noita totesi vain ja kaatoi sen jälkeen velhon vuoteelleen. Poika parka ei myöskään edes tajunnut kysymystä, joten Abs suoristautui pienen hetken päästä istumaan miehen päälle. "Minä kysyin, pidätkö sinä sidottuna olemisesta vai sitojana. Itseasiassa, pidätkö sinä enemmän siitä että saat kertoa mitä sinulle tehdään vai tehdä mitä sinulle kerrotaan?" Abs kysyi ja kuori itseltään yhden kerroksen vaatteita pois. "Minä itse, pidän yleensä kontrollista. Toisinaan taas on hauskaa joutua vain toisen armoille. Tosin minun pitää varmaan olla kiltti sinulle, jos päädyt kiinni. Toisaalta minä olen todella, todella tuhma noita", nainen sanoi kumartuessaan jälleen merkkaamaan Leonin kaulaa, jotta tuo saisi kulkea huivin kanssa muutaman päivän. Voi miten Abs haluaisikaan tietää, mitämieltä miehen kolleegat olivat heidän pienestä vaihdostaan.

Absin taikasauva ilmestyi naisen käteen ja hän heilautti sitä nopeasti ilmassa, jolloin pylvässängyn verhot laskeutuivat. Toisella liikkeellä hän sulki kaikki ikkunat ja kolmannella sytytti kynttilät ympäri huonetta. Tunnelmä muuttui huomattavasti seksikäämmäksi ja ilma hivenen lämpimämmäksi. Talo oli suuri ja vetoinen. Verhojen ollessa alhaalla, kylmä viima ei kuitenkaan voisi osua heihin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyTo Huhti 04, 2013 9:57 am

Leon oli... sanottaisiinko vaikka sitten seksuaalisesti eksyksissä, sillä hän oli joitain vuosia sitten todennut itsensä homoseksuaaliksi ja silti nyt hän löysi itsensä jälleen vuoteesta Absin kanssa. Jo sekin riitti pistämään hänen päänsä pyörälle. Hän ei ollut uskonut yhdenkään noidan pystyvän siihen, mihin jästien kuvalehdet pystyivät, mutta Abs oli todistanut hänen olleen väärässä.
Silti Leonia ei kyennyt sanomaan missään määrin kokeneeksi petikumppaniksi eikä häntä totta vie kukaan ollut aiemmin sitonut tai edes ehdottanut moista!

Leon virnisti keksiessään mielestään tarpeeksi nasevan vastauksen naisen hämmentävään kysymykseen ja huokaisi ilmoille vastauksensa ääni värähtäen;
"Etkö sä just...verrannu mua koiraan?"
Koirat olivat enemmän tai vähemmän alistettuja lemmikkieläimiä, jotka koulutettiin juuri sellaisiksi kuin tahdottiin, mutta jotka kaikesta huolimatta olivat aina omistajiensa tossun alla.
Niin Leon ne ainakin näki, kun ei koskaan ollut koiraa omistanut.

Abs oli niin toista maata vuoteessa kuin Leon itse. Tämä oli itse varma, tiesi tasan tarkkaan mitä oli tekemässä ja... kuinka merkitä hänen kaulansa juuri sopivasti siten, että hän joutuisi pitämään huivia ja saisi osakseen sekä kummeksuvia katseita, että osittain peiteltyä vittuilua.
Mutta kuten aiemmin oli todennutkin, hän oli jokseenkin verrattavissa koiraan, sillä huolimatta siitä, että tuli toisen merkitsemäksi, velho taivutti päätään taakse, tarjoten kaulaansa toiselle ja huokaili vaimeasti käsiensä hakeutuessa puristamaan noidan takapuolta.
Leon ehti hädin tuskin räpäyttää silmiään ennen kuin huoneen tunnelma oli vaihtunut täysin ja tämä seksikkäämpi vaikutelma sai kylmät väreet hiipimään hänen selkäänsä pitkin. Tuntiessaan tilan lämmön ja toisaalta oman kehonsa kuumotuksen, Leon vei kätensä paitansa helmalle ja kiskaisi mokoman vaatekappaleen yltään ja sai sen jälkeen tilaisuuden viedä sormenpäänsä sivelemään noidan vaatteiden alta paljastunutta ihoa pienesti virnistellen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyMa Huhti 08, 2013 8:45 am

Jos Abs olisi tiennyt, että Leon ajatteli jästien pornokuvia vertaavasti häneen hän olisi saattanut kirota miehen pään sinne, minne aurinko ei paistanut. Onneksi hän ei ollut hyvä lukemaan kenenkään ajatuksia varsinkaan keskittyessään riisumaan ja jättämään jälkensä jonkun kaulaan. Abs kun ei vaivautunut miettimään mikä hän oli, hän säästi itseään useasti suureltakin päänjomotukselta. Hän oli Abs!

Leon koetti olla nokkela. Abs naurahti tälle ja taputti miehen päätä. "No koira sä kyllä olet", noita totesi hymyillen. Hänen paras ystävänsä sillä hetkellä myös taivutti päätään mukavasti antaen naisen huulille tilaa luovuuteen. Sitä Abs hyödynsikin oikein kunnola. Hän upotti kätensä Leonin hiuksiin ja hyväili miehen päätä lempeästi, jottei pikku aurori pelästyisi. Abs oli heidän alkuaikoinaan jo huomannut, että Leon tarvitsi paljon rohkaisua päästäkseen vauhtiin. Ensimäisellä kerralla toinen oli ollut kankea kuin rautatanko ja ei millään hyvällä tavalla.

Leon repi paidan päältään ja Abs ei epäröinyt auttamisessa. Hän valui miehen rinnalle hymisten. Hän yleensä piti hieman maskuliinisimmista miehistä, mutta osasi Leonkin yllättää. Lisäksi arvet olivat suhteellisen seksikäitä. Abs ei kuitenkaan jaksanut mutustella toisen ihoa jatkuvati. Noita nousi seisomaan välittämättä siitä, että hänen korkonsa saattoivat olla vaaralliset patjalle. Nainen hymyili ja heitti peruukin pois päästään. Mustat hiukset vyöryivät naisen selkään ja muuttivat Absin ilmeen välittömästi Leonille ehkä hieman tutummaksi. Hän myös liu'utti kätensä hameensa vyötärönauhalle jääden hivelemään sitä hymyillen.
"Hmm..." noita kallisteli päätään pohtivan näköisenä. "Mun kannattaa varottaa... Multa jäi jotain pukematta aamulla...", nainen totesi virnistäen ovelasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyTo Toukokuu 02, 2013 8:43 am

// Hmm... nyt menee teksti sen suuntaseks et vois heittää ikärajaa pelin otsikkoon xD //

Leon ei pahemmin omannut kokemusta naisten suhteen, eikä juuri miestenkään, joten Abs joutui valitettavasti olemaan se, joka ohjasi hänet seksin ihmeelliseen maailmaan, mutta hän alkoi kyllä oppia ja tahtoi oppia aina vain lisää. Kerrankin hänestä oli hyväksi ja innokkaaksi oppilaaksi, toisin kuin vuosinaan Tylypahkassa.
Velhon huulilta karkasi vaimea huokaus kun käsi etsiytyi hänen hiustensa sekaan ja huulet valtasivat enemmän alaa hänen kaulaltaan. Abs oli kyllä kaikkea muuta kuin kokematon.

Leon seurasi toisen jokaista liikettä katseellaan ja antoi etusormensa kiertää noidan vapauttamia, mustia hiuksia ympärilleen kuin pieneksi talvitakiksi. Katseensa pysytteli kuitenkin tiukasti Absin käsissä ja niiden etsiytyessä tämän hameelle, Leon tunsi hengityksensä salpautuvan. Hän ei ollut selkeästi homoa nähnytkään, sillä toisen sanat saivat hänet punastumaan, mutta samalla odottamaan entistäkin innokkaammin sitä, minkä tiesi hameen alta paljastuvan. Abs saattoi kenties huomata hänen innokkuutensa myös sen koettaessa murtautua hänen housujensa kankaan läpi.
"Mä e-epäilen ettei... se haittaa mua ollenkaan", mies mumisi hengittäen jo nyt tavallista kiivaammin ja vei omat kätensä riisumaan hametta Absin yltä. Kun hän kunnolla innostui, hänestä ei ollut säilyttämään edes rippeitä itsehillinnästään ja näin ollen hän ei todellakaan aikonut antaa toiselle tilaisuutta kiusoitella hänen kustannuksellaan ja kiduttaa häntä riisuutumalla hitaasti.

Leon oli ujo aina siihen pisteeseen saakka, kunnes itse kiihottui kunnolla ja nytkään hän ei pystynyt pitelemään itseään. Hän kaatoi noidan sängylle alleen, riisui hameen tämän yltä ja vei sormensa koskettamaan sitä lämmintä, kosteaa ihmettä, jota hän mahdollisesta biseksuaalisuudestaan huolimatta tuijotti herkeämättä ja täysin lumoutuneena, kuten kuka tahansa täysin heteroksi itsensä luokitteleva velhokin.
Leon joutui pakottamaan silmänsä sulkeutumaan ujuttaessaan yhden sormistaan häpyhuulten ohitse. Velhon huulilta karkasi vaimea muminaa, kun hän tunsi toisen kosteuden sormiaan vasten. Hän oli niin noidan lumoissa, ettei tajunnut housujensa puristavan hänen täyteen mittaansa kohonnutta elintään eikä hän toisaalta sillä hetkellä olisi kyennyt siirtämään sormiaan availemaan jotain niinkin turhauttavaa kuin omia housujaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyLa Toukokuu 04, 2013 8:10 pm

Heidän ensimäisillä kerroillaan Abs oli ollut hyvin kärsivällinen Leonin kanssa, mitä noita harvoin oli muiden kohdalla. Hän piti aurorista ja pönkitti mielellään tuon egoa. Kiusoitellessaan miestä hameensa kanssa, Abs helähti nauruun kun hänet vedettiin patjalle pitkän velhon alle. Kun mies oli repinyt hameen pois oli Abs ilkosillaan pitkiä saappaita ja sukkia lukuunottamatta.

Leon ei odottanut hetkeäkään vaan työnsi sormensa suoraan noidan sisään. Abs päästi huokauksen, mutta vetäytyi kauemmas hetken kuluttua.
"Tsot tsot...." hän sanoi ja heristi etusormeaan. "Ei noin nopeasti", nainen totesi ja veti velhon luokseen tuon housujen lenksusta.
"Naiset ei ole noin suoria", hän mutisti ja suuteli Leonia.
"Älä aloita jälkiruuasta. Kiusaa minua, älä mene selvintätietä. Minussa on niin jumalattoman monta muutakin kohtaa mitä voit painella ja saada minut vielä tyytyväisemmäksi. Ei pelkästään tissit ja jalkoväli", noita näykkäisi velhon nänniä melko terävästi ja yllättäen nykäisi miestä hiuksista. "Vai heitänkö minä sinut ulos ja hoidan hommat itse?" hän kuiskasi ja kuljetti kieltään miehen solisluulta aina korvanjuurelle asti.

Ikään kuin puolihuolimattomasti Absin yksi käsi oli eksynyt hyväilemään housuja kiristävää elintä. Hän avasi napit helpottaakseen aurorin tukalaa tilaa, mutta korostaakseen sanomaansa hän myös tarrasi miehen herkimpään osaan myös tiukasti. "Vai haluatko, että minä ignooraan kaiken muun kehostasi, paitsi yhden osan. En suutele sinua, en hyväile päätäsi, raavi selkääsi", Abs kehräsi miehen korvaan ja varoi koskematta mitään muuta osaa miehestä, kuin sitä, mitä piteli tiukasti otteessaan. "Minä en tiedä miten te homot hommat hoidatte, mutta aina kun minä olen naisen kanssa, meillä kestää kauan ennen kuin välttämättä edes eksymme itse asiaan... Esileikki kulta, on aliarvioitua reippaasti", noita totesi ja hellitti otettaan miehen elimestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyTo Toukokuu 16, 2013 12:36 pm

Leon mutristi huuliaan toisen kieltäessä häntä. Selvä, hän oli koira. Ja samalla hän sai oppia miesten ja naisten pikkuerot. Miehet olivat kaikesta päätellen huomattavasti suorasukaisempia kuin naiset, mutta toisaalta, usein miehet ajattelivatkin seksiä useammin, joten paineita kertyi huomattavasti enemmän.
Ja koska hänellä ei ollut toisen lisäksi ketään, hänellä paineita ehti kertyä rutkasti. Mielenkiintoista tässä oli se, ettei hän ollut edes huomannut paineiden kasautumista ennen kuin Abs oli astunut kuvioihin.

Leon hengitti raskaasti, mutta kokosi väkisinkin itsehillintäänsä takaisin sen murusista, kuunnellessaan toisen sanoja. Hänellä olisi vielä rutkasti oppimista, mutta ainakin toinen saisi koulutettua hänestä juuri sellaisen kuin tahtoi. Velho älähti toisen näykkäistessä hänen nänniään ja toinen älähdys seurasi nopeasti perässä sormien kiertyessä hänen hiuksiinsa.
"E-et", Leon vaikersi äänellä, joka kyllä kertoi, että hän olisi kiltisti ja tekisi kaiken mitä toinen tahtoisi, jos tämä ei heittäisi häntä ulos. Jos hän olisi kyennyt ajattelemaan edes normaalilla tasollaan, hän olisi ehkä tajunnut toisen todennäköisesti pilailevan - tämä taatusti tiesi, mitä kaikkea saisi hänet tässä olotilassa tekemään - mutta ihollaan vaelteleva kieli vei velhon ajatukset aivan toisaalle.

Leon huulilta karkasi epätoivoinen vaikerrus Absin käden eksyessä hyväilemään sitä yhtä kohtaa hänestä, joka kaikkein eniten kaipasi tämän kosketusta. Hän pudisti päätään toisen sanoille, tietäen ettei kykenisi muodostamaan ääneen edes aiemmin lausumaansa, kieltävää sanaa.
Noita piteli nyt hänen herkintään niin tiukassa puristuksessa, ettei Leon ollut varma saisiko henkeä enää kauaa.
"S-sori, sori, päästä... mäensaa... henkeä", Leon vaikersi silmät kiinni puristettuina ja kun noidan ote hellitti tarpeeksi, jotta hän saattoi rauhoittua ja koettaa tasata kiihtynyttä hengitystään, aurori viimein raotti silmiään. Saatuaan hengityksensä tasaantumaan ja itsehillintänsä riekaleet kursittua kokoon, Leon kaatoi noidan uudemman kerran alleen.
"Mä etin vaikka jokasen sun herkän kohtas, vaikka vaan kostoksi", hän mumisi ja päätti aloittaa pitkän taipaleensa toisen huulilta.
Leon puri henkisesti huultaan koettaessaan pitää koossa itsehillintänsä rippeitä ja vaientaessaan peniksensä kaipaavaa huutoa. Hän antoi silmiensä sulkeutua huultensa etsiytyessä noidan korvalehdelle ja hampaidensa näykätessä sitä kevyesti. Korvalehdeltä kaulalle, solisluiden kautta rintojen välistä noidan vatsalle. Leon teki parhaansa mukaan niin perusteellista työtä, ettei toinen saisi mitään syytä tarttua häneen enää samalla tavoin, sillä hän pelkäsi sen johtavan auttamatta orgasmiin.
Noidan nännit saivat osakseen kielen nopean lipaisun ja hennon puhalluksen ennen kuin Leon jatkoi matkaansa tämän vatsalle. Valitettavasti jokainen valloitettu sentti Absin ihoa sai hänet kiihottumaan aina hieman lisää.
Vatsalta hän jatkoi lantion kautta reisille ja säärille. Säärien myötä huulensa nousivat noidan sisäreisille ja hampaansa näykkivät kevyesti ihoa, kielensä käydessä läpi herkän ihoalueen hampaidensa ystävällisen vierailun jälkeen.

Kohottaessaan lopulta kysyvän katseensa noidan puoleen, Leon sai huomata hengityksensä muuttuneen huomattavasti aiempaa kiivaammaksi. Housunsa puristivat niin, että olisivat voineet viedä tajun - jos vähän liioiteltiin - ja hänen oli pakko vetäytyä kauemmas riisumaan farkkunsa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyPe Toukokuu 31, 2013 7:15 pm

Absista oli söpöä, miten aurori ei edes tajunnut naisen pilailevan tämän kustannuksella. Noita kykeni viemään auroria kuin pässiä narussa tai aasia porkkanan kanssa. Piti vain osata käsitellä miestä ja kai siinä sekin auttoi, että Leon ei juuri päässyt harrastelemaan mitään muiden kanssa. Ei niin, että Abs olisi sellaisesta välittänyt, he eivät olleet suhteessa, joten Leon sai tehdä mitä halusi.

Abs hyväili Leonia ja napakoitti opettaan. Ihan kiusallaan Abs puristi vielä hetken, mutta päästi velhon menemään. Eihän hän voinut sentään päästää tuota niin helpolla! Noita katseli lähes kiinnostuneena, miten Leon kokosi itseään ja sitten iski kiinni. "Oh honey, talk dirty to me", Abs huudahti nauraen kun hänet kumottiin. Eikä velho kyllä valehdellut sanoissaan. Abs vastasi suudelmaan kiihkeästi ja innoissaan. Hänen huulensa vapautuivat voihkinnalle kun hän taivutti päätään antaakseen Leonille mukavamman pääsyn korvalle.

Leon ei todellakaan jättänyt kiveä kääntämättä. Noidan lattea rinta kohoili kiihtyneen hengityksen tahdissa ja kun Leon alkoi riisumaan housujaan, nainen ojensi avustavan kätensä.
"Hyvä aurori", hän kehräsi miehen korvaan käheällä äänellä. Hän veti pitkän miehen sänkyyn takaisin ja keskelle vuodetta. Hän suuteli velhoa nälkäisenä ja tyytyväisenä ennen kuin työnsi miehen selälleen ja nousi itse hajareisiin ja laskeutui kiduttavan hitaasti istumaan "satulaan".

Noita voihkaisi tyytyväisyyttään ja katseli pitkää miestä allaan silmiin, kun hän alkoi hitaasti liikkua. Absin keho oli taipuisa ja voimakas samaan aikaan. Hän oli kuitenkin kiduttavan hidas. Hän halusi nähdä, mitä velho tekisi, jos vauhti ei nousisikaan. Mitä tuon aurorin mieleen tulisi. Ajatus kiihotti Absia entisestään ja hän pysähtyi keinuttelemaan lanteitaan hymyillen ovelasti, kuin miettien nousisiko hän kokonaan pois vai ei.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leon Elroy
Taikaministeriö/Kilta
Leon Elroy


Viestien lukumäärä : 183
Join date : 05.01.2011

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyMa Kesä 24, 2013 7:23 pm

Leon oli toisen vietävänä, täysin. Tuskin hän olisi muuttanut mitään, vaikka olisi voinut valitakin - ja olisihan hän ehkä voinutkin, seksi vain olisi saattanut tuolloin mennä sivu suun ja siihen hän ei suostunut. Mies mutristi huuliaan toisen kuiskatessa hänen korvaansa, olisi nyt vielä taputtanut päälaelle ja antanut herkkuja. Yhtä herkkuahan hän pian saisikin jos kaikki sujuisi ongelmitta. Ajatuskin sai velhon virnuilemaan ja hän unohti täysin hämmentyä noidan jälleen ottaessa ohjat, sen sijaan hän vain meni toisen mukana ja teki kuten tämä hänen tahtoi tekevän.

Tässä tilanteessa se tarkoitti sängyn keskelle asettumista ja himokkaaseen suudelmaan vastaamista. Leon tunsi jäykistyvänsä entisestään ja sen saattoi huomata hänen käyttäytymisestään. Leon ei pistänyt vastaan vaan asettui kiltisti sängylle selälleen ja jos vain olisi halunnut, Abs olisi saattanut jopa tappaa hänet siihen paikkaan ja hän olisi vain huokIllut nautinnosta viimeisilläkin hengenvedoillaan.
Leon sulki silmänsä noidan asetellessa itsensä hänen lantiolleen eikä hän kyennyt pitkään estelemään huulilleen pyrkivää huokausta, joka tuntui jäävän pitkäksi aikaa ilmaan leijumaan, kuin ei olisi tahtonut jättää tämän tapahtuman todistamista väliin. Leon pysytteli hetken kiltisti, melkein aloillaan, tyytyen vain huokailemaan ja kiemurtelemaan naisen alla, mutta hitaana pysyttelevä liikehdintä ei tehnyt hyvää hänen jo muutoinkin riekaleiselle itsehillinnälleen. Leon sinnitteli niin pitkään kuin suinkin ennen kuin älähti turhautuneena, tarttui noitaa lantiosta ja kiepautti heidät ympäri vuoteelle. Hän vei kätensä Abson kylkien vierille ja jatkoi vuorostaan lantionsa liikettä, joka ei pitkään pysynyt hillittynä vaan muuttui rajummaksi ja sai velhon huokailemaan työntöjensä tahdissa. Helvetti, ennen Absiä hän ei ollut vaivautunut edes uneksimaan seksistä vastakkaisen sukupuolen kanssa, mutta nyt hän tiesi jääneensä paljosta paitsi. Huohottaen hän pakotti silmänsä auki nautinnostaan huolimatta, jotta näkisi naisen allaan eikä tämän näkeminen saanut häntä ainakaan hidastamaan työntöjään.
"Helvetti, Abs...", Leon huokaisi, tavoitellen huulilleen jonkinlaista virnettä, mutta unohti yrityksensä pian joutuessaan sulkemaan silmänsä jotta sai kerättyä vähäisetkin itsehillintänsä rippeet ja estettyä itseään huutamasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abs Walker
Rosvo
Abs Walker


Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.11.2012

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 EmptyTi Heinä 02, 2013 7:04 pm

Abs nauroi kun Leon viimein päätti, että nyt riitti. Noita pyörähti selälleen kikattaen. Hän oli pitänyt Leonin katselemisesta allaan. Hänestä oli hauskaa nähdä, miten paljon valtaa hänellä oli pelkästään jalkojensa välissä.

Leon ei ollut turhan hellä. Abs huokaili tyytyväisenä miehen alla ja kietoi jalkansa kevyesti toisen selkään. Hän antoi itselleen luvan mennä vain mukana. Hän vetäisi Leonin lähelleen suudelmaan, joka oli enemmän toisen huulille hengittämistä miehen lopetettua lauseensa. "Voi taivas Leon", hän voihkaisi miehen nimen lopulta kuin yhteen nimeen saisi upotettua kaiken nautinnon.

Noita irrottautui miehestä ja veti keskelle sänkyä istumaan solahtaen velhon syliin ja alkoi ratsastaa jälleen. "Sä... oot... uskomattoman hyvän tuntunen", noita voihki ja virnisti. Hän ei enää kauaa kestäisi. "Ota mut oikein kovaa", hän kehoitti auroria näykäten tuon kaulaa ja hyväillen pitkiä hiuksia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty
ViestiAihe: Vs: OH! Love of my life - killer to my soul //K-18   OH! Love of my life - killer to my soul //K-18 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
OH! Love of my life - killer to my soul //K-18
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» This is love, this is life
» Guess how much i love you?
» I need you to save my life
» The life that chose me

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Seven years of magic :: Pelialueet :: Viistokuja :: Vuotava Noidankattila-
Siirry: